Stowarzyszenie Rybacka Lokalna Grupa Działania "Opolszczyzna" zaprasza do udziału w Warsztatach Kulinarnych "Z karpiem w smak" , z karpiem w roli głównej.
Podczas warsztatów kulinarnych nauczycie się jak oprawić i przygotować opolskiego karpia.
Warsztaty zostaną przeprowadzone przez Szefa Kuchni Kamila Klekowskiego
Czas trwania warsztatów: ok. 4-5 godzin, start o godz. 17:00
Łączna liczba edycji: 5.
Maksymalna liczba osób każdej edycji: 20. O uczestnictwie decyduje kolejność zgłoszeń.
Zgłoszenia dokonuje się poprzez wypełnienie formularz zgłoszeniowy
Wiek uczestników: od 18 lat.
miejsca i terminy warsztatów:
* 15 listopada 2022 r. - Tawerna pod Kotwicą, ul. Izydora Murka 39, 46-048 Kadłub Wolny, Gmina Zębowice
* 16 listopada 2022 r. - Akademia Kulinarna Ad Gustum, ul. Dobrzyny 3A (camping), 46-233 Bąków k. Kluczborka, Gmina Kluczbork
* 22 listopada 2022 r. - Samorządowe Centrum Kultury, Turystyki i Rekreacji w Popielowie, ul. Powstańców 34, 46-090 Popielów
* 23 listopada 2022 r. - Tułowicki Ośrodek Kultury, ul. Porcelanowa 8, 49-130 Tułowice
* 24 listopada 2022 r. - Wołczyński Ośrodek Kultury , ul. Opolska 2, 46-250 Wołczyn
ILE TO KOSZTUJE?
Warsztaty są bezpłatne, dofinansowane ze środków PO Rybactwo i Morze, w ramach projektu współpracy ze Stowarzyszeniem Lokalna Grupa Działania Owocowy Szlak
Prosimy o wypełnienie zgłoszenia, zaznaczając preferencje dotyczące miejsca i terminu uczestnictwa w warsztatach.
!!! Wysłanie zgłoszenia nie gwarantuje uczestnictwa w lekcjach (decyduje kolejność zgłoszeń)
Organizator zastrzega możliwość zmiany terminów i miejsc przeprowadzenia lekcji, zwłaszcza w związku z trwającą pandemią.
http://swierczow.pl/3118/zaproszenie-na-warsztaty-kulinarne.html